Workshop in «La fábrica del sol»

The european week in waste prevention is near, and Del través participates with a very special workshop in la fàbrica del sol. It is an incredible space, an example of sustainable building used to educate and promote good practices.
***
Se acerca la semana europea de prevención de residuos y Del Través participa con un taller muy especial para la ocasión:»Del través exprés» el acelerador de la creatividad textil!!
En un sitio de lujo, la fábrica del sol.
Las inscripciones son a partir del 3o de octubre a las 10 de la mañana en la fábrica del sol: Pg. Salvat Papasseit, 1, 08003 Barcelona
Tel. 932 564 430
lafabricadelsol@bcn.cat
bcn.cat/lafabricadelsol
LaFàbricaDelSol | Ajuntament de Barcelona
català:

Del través exprés: l’accelerador de la creativitat tèxtil

T’agrada la costura creativa? T’atreveixes a confeccionar una peça amb roba usada i altres materials aprofitats i sense patrons? Explora com fusionar tècniques diverses amb l’ajuda de la teva intuïció per aconseguir-ho.

Ja no recordes les classes de costura de la teva iaia i no vols gastar-te més diners comprant la roba de baixa qualitat que et trobes a les grans superfícies comercials? Has sentit mai el concepte “Do it yourself” (DIY)? No sempre és senzill aprendre a fer les coses un mateix i encara menys si fa temps que no enfiles l’agulla. Us volem donar una petita empenta i ensenyar-vos diferents tècniques per aprofitar la roba vella per fer-ne peces d’última tendència.

El taller que proposem consistirà en la creació ràpida d’una peça de roba, a partir de roba usada i altres materials aprofitats. No farem servir patrons, sinó que barrejarem diverses tècniques i farem valer la nostra intuïció per conformar un petita col•lecció de roba ben creativa i sostenible.

Taller de creació de roba a partir de material reutilitzat. A càrrec de Fiona Capdevila. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Informació

Del través exprés: l’accelerador de la creativitat tèxtil
Dia:
13/11/2013
Horari:
de 17.30 a 21 h
Observacions:

Inscripcions a partir del 30 d’octubre a les 10 h

Es imprescindible venir en grups de dos persones.

Es requereixen coneixements mínims de cosir. Cal portar tisores i coixinets amb agulles de cap.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s